Office 365 Adoptie van de digitale werkplek 2018-05-22T16:29:05+00:00

Verandermanagement voor de digitale transformatie: Office 365 adoptie

De digitale transformatie draait om veel meer dan alleen technologie. Slim, agile en innovatief samenwerken begint bij adoptie van de digitale werkplek. Deze website is bedoeld voor change en IT-managers die innovatie binnen hun organisatie mogelijk willen maken, met behulp van een digitale werkomgeving en andere nieuwe tools.

Verandermanagement voor de digitale transformatie en adoptie als vanzelf? Download nu de business paper.

Verandermanagement voor de digitale transformatie: Office 365 adoptie

Verandermanagement voor de digitale transformatie en adoptie als vanzelf? Download nu de business paper.

Bekijk ook deze Microsoft Office 365 en verandermanagement documentatie:

Uw organisatie klaar voor de toekomst

Een digitale werkomgeving op basis van Microsoft Office 365 is het startpunt van innovatief samenwerken. De digitale transformatie begint namelijk bij uw medewerkers, hun manier van samenwerken en de manier waarop zij in staat zijn om waarde toe te voegen voor uw klanten. Flexibiliteit is een randvoorwaarde voor de innovatie die uw organisatie nodig heeft om relevant en competitief te blijven. Het nieuwe Office 365 biedt u:
  • De benodigde tools om verandermanagement te ondersteunen.
  • Alle vrijheid om agile samen te werken; waar en wanneer u en uw medewerkers maar willen.
  • Het gemak om altijd te kunnen zien of iemand online en beschikbaar is voor een gesprek of overleg.
  • Communicatie die vloeiend afwisselt tussen e-mail, voice calls, videoconferencing, chat, en het sociale platform Yammer.
  • De mogelijkheid om met meerdere personen tegelijkertijd wijzigingen aan te brengen in een document.
  • Een goede basis om van uw organisatie een wendbare en echte Social Enterprise te maken waarin kennis en inzichten gemakkelijk bij en met collega’s gevonden en gedeeld worden.
  • De flexibiliteit, schaalbaarheid en lage beheerlasten die alleen te bereiken zijn met cloud technologie.

Laat de maximale winst van de digitale werkplek niet onbenut

Deze paper helpt u om de digitale werkplek in Office 365 op zo’n manier te implementeren dat die past bij uw organisatie en uw medewerkers, zodat adoptie van de digitale werkplek bijna als vanzelf volgt. We bespreken strategische alignment, randvoorwaarden en de cruciale rol van het management bij het leiden van de digitale transformatie.

Laat de maximale waarde die Microsoft Office 365 voor uw organisatie kan realiseren niet onbenut. Download de paper nu gratis.


quote links

We zagen dat het commitment veel groter was, heel anders dan ‘IT heeft dit bedacht, dus hier moeten we nu mee gaan werken’. Wat je ziet is dat mensen zich zelf aanmelden voor de rol van ambassadeur binnen hun team. Ze zeggen: ‘Ik wil dit ook’.

Meryem el Bouyahyaoui, Manager Enterprise Content, RET

quote rechts