SharePoint Online inzetten voor Scrum initiatieven

Scrum heeft vooral de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen als effectief hulpmiddel bij de implementatie van SharePoint, SharePoint Online en Office 365. Het in teamverband snel opleveren van resultaten in een dynamisch en complex speelveld wordt steeds belangrijker. Hoe kunt u SharePoint Online inzetten voor Scrum initiatieven? Deze whitepaper is bedoeld voor professionals in de IT die nieuwsgierig zijn naar nieuwe, efficiëntere manieren voor het faciliteren van de Scrum aanpak.

Eerst gaan wij in op het inrichten van Scrum met behulp van SharePoint of Office 365 voor één scrum team. Hierbij wordt aandacht besteed aan zowel de behoeften van het team en de stakeholders als de mogelijkheden van SharePoint (online).

De waarde van Scrum met SharePoint Online

De waarde van Scrum met behulp van SharePoint wordt beschreven aan de hand van een werkweek van een Scrum team. Per gebeurtenis lichten we kort toe hoe SharePoint online het Scrumteam, de stakeholders en gebruikers kan helpen.

Tenslotte leggen we uit hoe u snel en gemakkelijk zelf aan de slag kunt met Scrum met behulp van SharePoint (Online) of Office 365.

Wilt u deze inzichten niet missen? Download deze SharePoint Online whitepaper dan nu direct gratis!