ECM: On premise, cloud, of hybride?

In Gartners magische kwadrant van Enterprise Content Management (ECM) staat Microsoft met SharePoint sinds enkele jaren rechts bovenin als één van de leiders. Voor wat betreft ECM op basis van SharePoint of Office 365 overwegen veel organisaties de stap naar de cloud. Deze Office 365 en SharePoint whitepaper geeft u tips en adviezen voor het inrichten van uw ECM.

Office 365 en SharePoint whitepaper

De meeste organisaties die kiezen voor de cloud, kiezen voor een hybride tussenvorm. Wat zijn nu precies de opties en waarom zou u kiezen voor een hybride variant? In de SharePoint whitepaper “ECM: on premises, cloud of hybride” bespreken we eerst de argumenten om al of niet voor een cloudoplossing te kiezen. Vervolgens bespreken we de redenen waarom veel organisaties nu nog kiezen voor een hybride scenario.
U zult zien dat de beste content management strategie van veel verschillende factoren afhankelijk is.

Aspecten van Enterprise Content Management die de revue passeren:

  • Betrouwbaarheid
  • Beveiliging en voldoen aan wet- en regelgeving
  • Privacy
  • Archiveren

Ten slotte bespreken we in het laatste hoofdstuk de manieren waarop een hybride toepassing van SharePoint aansluit bij de verschillende content management strategieën. Zo krijgt u direct helder welke strategie voor uw organisatie de beste is.

Wilt u deze inzichten niet missen? Download deze SharePoint whitepaper dan nu direct gratis!